Facebook
ПГСС Сергей Румянцев
Професионална гимназия по селско стопанство град Луковит

Коледно тържество в ПГСС "Сергей Румянцев" Луковит

На 21.12.2017год. в актовата зала на ПГСС "Сергей Румянцев" се проведе тържество по случай коледните празници. Участие взеха новодошлите осмокласници и деветокласници, десетокласниците, също и бъдещите абитуриенти-дванайсетокласниците.

 

С помощта на красивата ни Снежанка, нашият Дядо Коледа раздаде подаръци на взелите участие в скеча, на талантливите ни танцьори от клуб "Балкански ритми", на коледарите ни и на нашето "ангелче" Никол Ангелова от 8 клас, която ни изпълни две песни. Коледното тържество завърши инж.Румяна Георгиева-директор на ПГСС "С.Румянцев", с пожелание за весело посрещане на коледните и новогодишните празници.

 

По стар български обичай коледарите благословиха директора на ПГСС "С.Румянцев", орисаха и учители, и ученици, пожелавайки им здраве и късмет.
Добрият старец белобрад също при стигна в ПГСС "С.Румянцев" и раздаде подаръци на учениците, зарадвали го със своите изпълнения. 

Коледно тържество в ПГСС "Сергей Румянцев" Луковит - Изображение 1Коледно тържество в ПГСС "Сергей Румянцев" Луковит - Изображение 2Коледно тържество в ПГСС "Сергей Румянцев" Луковит - Изображение 3Коледно тържество в ПГСС "Сергей Румянцев" Луковит - Изображение 4Коледно тържество в ПГСС "Сергей Румянцев" Луковит - Изображение 5