Facebook
ПГСС Сергей Румянцев
Професионална гимназия по селско стопанство град Луковит

Церемония по награждаване на ученици, получили международни сертификати за покриване на знания на английски език Certificate in ESOL International (CEF B2)

Днес, 19.10.16г., в актовата зала на ПГСС,, Сергей Румянцев‘‘ се проведе тържествена церемония за награждаване на заслужили възпитаници на гимназията. Тя започна с встъпителна реч на г-жа Антоанета Нечева, последвана от прочит на есета, написани от ученици на тема ,,The way to success’’ („Пътят към успеха”). В тях, чрез придобитите знания по английски език, те успяха да представят на присъстващите своето мислене и идеи за постигането на така желания от всички успех.


Кметът на Община Луковит, г-н Иван Грънчаров, връчи документа за защитения Certificate in ESOL International (CEF B2) на ученичките - Магдалена Калинова Кунева -XIa клас и Вълеслава Николаева Вълчева -XIа, с думите :” ПГСС „Сергей Румянцев „ пише нова история на училището с постиженията на своите ученици и учители”. Г-н Грънчаров връчи и грамотите на учениците, участвали в дейностите по време на Националната седмица на четенето, а именно - Творческа работилница, която бе организирана за развиване творческите заложби на учениците и състезание под надслов "Магическо дърво на познанието", на което ученици от IХ, X, XI, и XII клас показаха познанията и уменията, придобити през отминалата учебна година.


Събитието завърши с благодарствено слово на двете ученички , защитили сертификата и поднасяне на цветя на г-н Йордан Петков – учител по английски език, който успя да подготви на високо ниво двете момичета. Директорът на училището, инж. Румяна Георгиева, произнесе заключителните думи, с които церемонията приключи.

Церемония по награждаване на ученици, получили  международни сертификати за покриване на знания на английски език Certificate in ESOL International (CEF B2)  - Изображение 1Церемония по награждаване на ученици, получили  международни сертификати за покриване на знания на английски език Certificate in ESOL International (CEF B2)  - Изображение 2Церемония по награждаване на ученици, получили  международни сертификати за покриване на знания на английски език Certificate in ESOL International (CEF B2)  - Изображение 3