Facebook
ПГСС Сергей Румянцев
Професионална гимназия по селско стопанство град Луковит

Ежегодна церемония по връчване на международните сертификати за владеене на английски език

Ежегодна церемония по връчване на международните сертификати за владеене на английски език - 20 ноември 2017 г. - ПГСС" Сергей Румянцев"- гр. Луковит.С радост и удоволствие  връчих сертификатите на Маргарита Христова, Славина Георгиева, Иво Цоньовски, Валерия Борисовата и Теодора Александрова, ученици от 11 клас - проф." Икономист с интензивно изучаване на английски език", покрили изискванията на Европейската езикова рамка, ниво В2 през учебната 2016/2017 година.Отличната подготовка на учениците е заслуга на г-н Йордан Петков - ст.учител по английски език в училище.

Поздравления за нашите невероятни ученици! Гордеем се с вас и ви желаем здраве, успех, воля и упоритост, за да се справяте с всички бъдещи предизвикателствата и начинания!

Ежегодна церемония по връчване на международните сертификати за владеене на английски език  - Изображение 1Ежегодна церемония по връчване на международните сертификати за владеене на английски език  - Изображение 2Ежегодна церемония по връчване на международните сертификати за владеене на английски език  - Изображение 3Ежегодна церемония по връчване на международните сертификати за владеене на английски език  - Изображение 4Ежегодна церемония по връчване на международните сертификати за владеене на английски език  - Изображение 5Ежегодна церемония по връчване на международните сертификати за владеене на английски език  - Изображение 6Ежегодна церемония по връчване на международните сертификати за владеене на английски език  - Изображение 7