ПГСС "Сергей Румянцев"
Професионална гимназия по селско стопанство град Луковит
Основно меню

Коледен благотворителен базар

Коледен благотворителен базар стартира. Организатори са учениците от 11.а клас на ПГСС „Сергей Румянцев“ гр. Луковит, подпомогнати от директора Антоанета Нечева и учителите Диана Петкова и Преслава Николова. Община Луковит предостави една от дървените къщички на площад „Трети март“ за осъществяване на инициативата.
Възпитаниците на професионалната гимназия са изработили коледни сувенири и картички по време на учебната практика по дисциплината „Работа в учебно предприятие“. През декември, всеки следобед от къщичката на площада жителите и гостите на града могат да закупят красиви изделия за предстоящите празници. Младежите ще дарят половината от събраните средства по сметката на инициативата „Българската Коледа“, а с останалите ще закупят материали за изработка на нови сувенири с цел организиране на следващ благотворителен базар. 
Ние, учениците от 11 "а" клас, искаме да изкажем нашата благодарност към кмета на община Луковит - г-н Иван Грънчаров и секретаря на Община Луковит г-жа Камелия Василева за предоставената възможност за реализиране на идеята.
Светли празници!