ПГСС "Сергей Румянцев"
Професионална гимназия по селско стопанство град Луковит
Основно меню

Състезание Ние сме България

      На 27.04.2015г. в актовата зала на Професионална гимназия по селско стопанство "Сергей Румянцев" се проведе състезание по повод Патронния празник на училището, под наслов "Ние сме България". В него взеха участие ученици от различни класове в училището, които демонстрираха знанията си за нашата родина. Състезанието протече в няколко кръга, включващи българска история, география, спорт, литература и др.

 

     Между различните кръгове публиката се наслади на прекрасно изпълнената от Мериан Николаева /ученичка от 9-а клас/ песен в чест на патрона на училището - Сергей Румянцев, емоционален народен танц в изпълнение на ученици от 9 и 8 клас и етюд по произведението на Светослав Минков - ,,Дамата с рентгеновите очи‘‘ в изпълнение на ученици от 8-ми клас.


     На състезанието присъстваха ученици, родители както и началник отдел ”Образование” - г-жа Виолета Йорданова, директорът на СОУ ,,Алеко Константинов‘‘- г-ца Ваня Иванова, помощник директорът- г-жа Мая Ралчева. Поздравителни адреси и цветя училището получи от Община Луковит, СОУ ,,Алеко Константинов‘‘ и ОУ "Свети Свети Кирил и Методий" с. Бежаново.