Facebook
ПГСС Сергей Румянцев
Професионална гимназия по селско стопанство град Луковит

Из живота на учениците от клуб "Традиции, обичаи и култура" по проект Твоят час

Има още около месец до Коледа, но ние, представителите на клуб "Традиции, ритуали и култура", вече започнахме подготовката. Благодарение на нашата перфектна домакиня и професионален готвач - госпожа Снежана Василева - изпробвахме рецептите за баница с късмети, пълнена тиква със сушени плодове и локум, както и оригинална домашна торта с медни блатове и млечен крем.


Признателни сме за гостоприемството, за ценните кулинарни съвети, за ведрата обстановка и няма как да не изкажем нашето удовлетворение и благодарност от сърце на госпожа Василева.

Из живота на учениците от клуб "Традиции, обичаи и култура" по проект Твоят час - Изображение 1Из живота на учениците от клуб "Традиции, обичаи и култура" по проект Твоят час - Изображение 2Из живота на учениците от клуб "Традиции, обичаи и култура" по проект Твоят час - Изображение 3Из живота на учениците от клуб "Традиции, обичаи и култура" по проект Твоят час - Изображение 4Из живота на учениците от клуб "Традиции, обичаи и култура" по проект Твоят час - Изображение 5